Skip links

Het idee achter Taxius ontstond vanuit de jarenlange juridische en fiscale ervaring van beide bezielers bij verschillende internationaal getinte kantoren in Brussel.

Taxius wil een klankbord zijn om het bedrijf te begeleiden bij haar groei, een eventuele overdracht of nood aan financiering, maar ook de ondernemer bij te staan in moeilijke omstandigheden of tijdens onverwachte gebeurtenissen.

Als online kennisinstituut en dienstverleners in de 21ste eeuw geloven wij in een efficiënte en doortastende aanpak. Om deze reden werken wij volledig digitaal met gratis webinars en kan u ons steeds bereiken met uw vragen. Bespreekt u de situatie van uw onderneming liever face-to-face? Geen probleem! Wij komen graag tot bij u op kantoor zodat u geen kostbare tijd verliest onderweg.

Niels is als doctor en professor in de rechten verantwoordelijk voor de inhoudelijke uitwerking van het kennisinstituut. Hij begeleidt de klanten bij alle aspecten die het familiaal ondernemen kenmerken. Hij wil op deze manier bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van alle bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Niels heeft een bijzondere interesse in de fiscale en juridische aspecten van het ondernemen en de internationalisering van onze bedrijven.

Verder is hij eindverantwoordelijke voor het postgraduaat fiscaliteit aan de UCLL en docent overdracht van familiebedrijven, inkomstenbelastingen en internationale fiscaliteit.

Jelena is een experte in allround juridische en fiscale materies. Zij heeft een bijzondere interesse in indirecte belastingen (btw en douane en accijnzen) en het daarbij horende commercieel recht.

Naast Taxius is Jelena ook zelf onderneemster actief in verschillende sectoren waaronder de voedingsindustrie.